if you believe in yourself anything is possible

Maar dat is nou ook net het knelpunt, want we hebben vaak zo weinig vertrouwen in onszelf. En dat terwijl we tot zo ontzettend veel in staat zijn. We kijken meestal vooral naar wat we niet kunnen en focussen ons daarop. Of we geven op als ons iets tegenzit, want het is zo moeilijk/zo zwaar. Echter wat je aandacht geeft groeit. Focus je daarom op dat waar je goed in bent, op dat wat je heel graag wilt. Blijf werken aan jezelf en jouw kwaliteiten. Dat waar je niet goed in bent, laat je achter je. Besteed er geen aandacht meer aan. Het helpt je immers niet verder.
Als jij je meer gaat focussen op jouw kwaliteiten, op dat wat jij wilt, zul je steeds zekerder van jezelf worden en steeds meer bereiken.

Geschreven door:

Linda Smit
Lift Your Energy
liftyourenergy@gmail.comĀ