Make excuses or makes changes. The choice is yours.

Wil je iets veranderen in je leven, dan zul je iets moeten veranderen in je leven. Dan is er geen plaats voor excuses, want die excuses houden jouw succes (met welk doel je ook hebt) alleen maar tegen. Ik hoor zo vaak dat mensen iets willen veranderen, maar claimen geen tijd te hebben bijvoorbeeld. Heel simpel gezegd is dat natuurlijk dikke bullshit. Laten we wel zijn. Als jij iets wilt, echt echt echt wilt, dan vind je een oplossing. Dan zorg je dat je meer tijd maakt.
Voorbeeld -> Als jij fitter wilt worden, zul je meer moeten bewegen. Dan kun je zeggen dat je geen tijd hebt om te sporten/bewegen of dat je geen oppas hebt voor de kinderen en daarom niet kunt sporten of what so ever, maar dat is natuurlijk onzin. Je kunt ook eerder opstaan en/of thuis een workout doen. Zet de kinderen naast je meer en laat ze heerlijk meehuppelen. Verzin een oplossing in plaats van een excuus. Ga ervoor

Geschreven door:

Linda Smit
Lift Your Energy
liftyourenergy@gmail.comĀ