Hormonen, we weten er over het algemeen weinig van. Alleen dat deze veelal kunnen opspelen gedurende de cyclus van de vrouw. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Hormonen hebben een grote invloed op ons en het is belangrijk dat de verschillende hormonen met elkaar in balans zijn. Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, vertelt Ralph Moorman in zijn boeken. Zo krijg je een hele andere kijk op voeding.

Samenvatting Bol.com
Sterrencoach Ralph Moorman houdt talloze bekende Nederlanders op ideaal gewicht met zijn revolutionaire hormoonbalansprogramma. Verkeerde leefgewoontes verstoren de balans van zeker negen verschillende hormonen, met overgewicht als gevolg. Geen enkel dieet houdt hier rekening mee. Moorman ontwikkelde op basis van de nieuwste medische inzichten een fitness- en voedingsprogramma dat het hormonale systeem over de hele linie op natuurlijke wijze in evenwicht brengt.

Geschreven door:

Linda Smit
Lift Your Energy
liftyourenergy@gmail.comĀ