SUNDAY MOTIVATION -> The secret to getting ahead is getting started

Appeltje eitje zou je misschien denken, maar ergens mee starten is niet voor iedereen altijd even makkelijk. Hoe vaak begin jij ergens niet aan omdat je denkt dat het je niet zal lukken? Of omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent? Of omdat je denkt dat anderen je zullen veroordelen?
Herkenbaar misschien?
Troost je met de gedachte dat ook de meest succesvolle mensen vaak tig keer op hun bek zijn gegaan voor ze succesvol werden. En dat ook de mensen die 50 kilo zijn afgevallen vaak twee stappen vooruit hebben gedaan om vervolgens weer een stap naar achteren te zetten, maar uiteindelijk wel hun doel behaalden. En ook de meest leuke mensen worden niet door iedereen leuk gevonden… Dat hoeft ook niet en is in feite ook niet belangrijk. Ga stap voor stap voor jouw doel, voor jouw droom en laat je niet tegen houden door dat gekke stemmetje in je hoofd of door andere uitdagingen op je pad. Zet die eerste stap en go for it!

Geschreven door:

Linda Smit
Lift Your Energy
liftyourenergy@gmail.comĀ