Een heerlijk boek om te lezen. Het leest makkelijk weg doordat het allemaal korte stukjes zijn. Het geeft je de kans om het geschrevene goed in je op te nemen en er echt over na te denken. Op sommige momenten zeker heel herkenbaar. Een aanrader als je op zoek bent naar wat meer rust in je bovenkamer.

Samenvatting Bol.com

Rust vinden in een drukke wereld.

De Koreaanse boeddhistische monnik Sunim geeft les over verschillende levenskwesties, van liefde en vriendschap tot werk, levensdoelen en spiritualiteit. Zijn inzichten en adviezen helpen om in het moderne, drukke leven te zoeken naar rustpunten. Zo legt hij bijvoorbeeld uit hoe je mindful kunt omgaan met negatieve emoties als woede en jaloezie. Haemin Sunim laat het belang zien van sterke relaties met anderen en benadrukt dat je vergevingsgezind en mild moet zijn tegenover jezelf.
De prachtige, kleurrijke illustraties fungeren als kalmerende visuele pauzes die ons aansporen rustig aan te doen. Want als jij rustig bent, zal de wereld ook rustig worden.

Geschreven door:

Linda Smit
Lift Your Energy
liftyourenergy@gmail.comĀ