Ja maar jij hebt alles mee. Ja maar jij hebt een goede baan. Ja maar jij hebt voldoende geld. Ja maar jij… Ieder huisje heeft z’n kruisje. Iedereen maakt shit mee. Ook de mensen waarvan je denkt dat ze alles hebben krijgen te maken met shit in hun leven. Iedereen!
De één dealt er alleen anders mee dan de ander, dat is het verschil.

Focus jij je op het positieve? Op dat wat jij hebt? Op dat wat jij kunt? Op dat wat jij wilt bereiken? Of focus jij je op het negatieve? Op dat wat je allemaal niet hebt? Op dat wat je allemaal niet wilt? Op dat wat jij niet kan of niet zo goed kan?

Daar zit nogal een groot verschil in. Verleg je focus naar het positieve en je leven zal er een stuk rooskleuriger uitzien. En wanneer er dan beren op je weg komen, kun je ze veel makkelijker aan. Good luck!

Geschreven door:

Linda Smit
Lift Your Energy
liftyourenergy@gmail.com