Ben jij een vrouw met een missie en wil je met jouw boodschap andere vrouwen inspireren? Vind je het daarnaast fijn om jezelf, zowel zakelijk als privé, verder te ontwikkelen en een onderdeel uit te maken van een netwerk van gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers om ervaringen te delen en kennis uit te wisselen? Sluit je dan aan bij ons team!

Bewuste vrouwen

Het Team maakt een onderdeel uit van Lift Your Energy – Online, een online magazine op het gebied van mindset, lifestyle, voeding, beweging enzovoort.

Ons online magazine wordt voornamelijk bezocht door ondernemende vrouwen tussen de 30 en de 55 jaar.

Lift Your Energy – Online staat voor je kennis delen, elkaar inspireren, bewust leven, verbinding, in je kracht staan, verzorging, jezelf laten zien.

Laat jezelf zien!

Ben jij er klaar voor jezelf te laten zien en wil je graag met jouw boodschap een breder publiek bereiken? Dat komt dan goed uit, want Lift Your Energy – Online biedt daartoe de verschillende mogelijkheden:

Bloggen

Dé perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken met jouw boodschap is door het schrijven van artikelen vanuit jouw expertise. De onderwerpen die Lift Your Energy – Online brengt zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewust leven, maar ook beweging, voeding enzovoort. Jouw artikelen worden geredigeerd en gepromoot op onze Facebookpagina. Bovendien komt onder iedere blog komt jouw biografie met de verwijzing naar jouw website, Linkedin- en/of Facebookpagina.

Call to Action

Inmiddels bestaat ook de mogelijkheid om onder jouw blogs een Call to Action te plaatsen. Zo kun je jouw aanbod direct onder de aandacht brengen bij de lezeressen en kunnen zij gelijk doorklikken naar jouw website voor meer informatie. Deze tool blijkt in de praktijk blijkt zeer efficiënt.

Promotie van jouw aanbod

Als je een mooie workshop, training of e-course hebt ontwikkeld, dan wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk aandacht voor! Om dit te bereiken kun je jouw aanbod laten plaatsen in een aparte omgeving op de site.

Je krijgt een eigen pagina op onze website waar je een uitgebreide omschrijving van jouw workshop, cursus of (online) training kunt laten plaatsen met door jou uitgekozen beeldmateriaal. De workshops/trainingen/cursussen worden wekelijks gepromoot op de socials en in de wekelijkse update.

Kosten?

Als bloggend teamlid zijn er geen kosten aan promoties en dergelijke verbonden. Wil je echter alleen promoten op de site (zonder te bloggen) dan rekenen wij hiervoor een kleine bijdrage à EUR 25,00 per maand. Jouw event/product komt dan op de site te staan en wordt dan wekelijks gepromoot op social media en in de wekelijkse update.

Geïnteresseerd?

Spreekt dit je aan en wil je je aansluiten bij ons team? Of wil je alleen gebruik maken van het promoten van jouw product/event?

Stuur dan een mail met je motivatie naar liftyourenergyonline@gmail.com

We nemen dan zo snel mogelijk contact (via e-mail) met je op!